Waarom Gilde Software kiest voor koppeling met expertsystemen

Gilde Software

Kent u één auto waar alle rijders tevreden mee zijn? Nee dus. Alle rijders willen rijden, droog liefst, met een auto die het doet. Maar de een heeft meer snelheid nodig, de ander wil alleen een automaat, of plaats voor zijn hele familie. Over de kleur hebben we het niet.

Elke dag vernieuwingen
Er is ook niet één pakket bedrijfssoftware dat in alle opzichten perfect is voor alle bedrijven in alle branches. Zo’n pakket zou oneindig uitgebreide mogelijkheden moeten hebben. Elke klant zou een deel ervan benutten: basisfuncties als relatiebeheer, calculeren en factureren. Een groot deel zou echter door veel bedrijven niet benut worden. En zo’n pakket zou altijd achter de feiten aan hijgen, want er zijn steeds nieuwe vragen en steeds specifiekere antwoorden.

Flexibiliteit telt
Wij geloven niet in one size fits all. Wel in een pakket dat stabiel en flexibel is. Zo flexibel dat het kan worden ingericht op de specifieke wensen van calculators uit diverse branches. In combinatie met branchespeciefieke normen kan de calculator daardoor een vliegende start maken. Zo flexibel ook, dat nieuwe oplossingen gemakkelijk geïntegreerd kunnen worden.

Voor nieuwe oplossingen werken we samen met expertbedrijven die zich 100% concentreren op een vitale nichefunctie. Die hun oplossing steeds verfijnen en aanpassen aan de eisen en wensen van de markt. Uitgangspunt: we willen al onze klanten de voor hen beste oplossing kunnen bieden.

Intussen concentreren wij ons op het basispakket. Zorgen we dat het Gilde-systeem soepel gekoppeld kan worden aan bestaande en nieuwe expertsystemen. Overleggen we met u welke oplossing voor uw bedrijf de beste zou zijn. Het gaat ons niet om ons pakket. Het gaat ons om de beste oplossing om uw bedrijfsvoering te automatiseren.

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.