Webinars ‘Haal meer uit je Gilde-systeem’

Gilde Software

Deze maand starten wij met een reeks webinars met het overkoepelende thema ‘Haal meer uit je Gilde-systeem’In korte praktische sessies van 30-45 minuten maken we je wegwijs in de uiteenlopende mogelijkheden om het werken met Gilde nóg efficiënter, overzichtelijker en sneller te maken.  

Meer doen in minder tijd en dan ook nog eens beterDat willen we allemaal, toch? Dat is ook de reden dat veel van onze klanten werken met Gilde software: zij kozen voor een complete bedrijfsautomatiseringoplossing vol branche specifieke tools en inhoud.  

Maar wist u dat de meeste gebruikers bij lange na niet volledig op de hoogte zijn van álle mogelijkheden die het Gilde-systeem biedt? Dat is ook niet per se nodig. Maar is het niet zonde als we in deze tijd een kans laten liggen om tijdrovende processen te versnellen of complexe processen te vereenvoudigen? Een volgende stap in digitalisering is dan logisch.  

Zet (weer) een volgende stap in uw automatisering
Tijdens de webinars laten we u zien hoe u binnen het Gilde-systeem onder andere een slag kan maken met de digitalisering en automatisering van:  

  • Urenboekingen (UrenDirect) 
  • Projectbewaking en -voortgang (ProjectDirect) 
  • Projectplanning (PCA) 
  • Inkoopfacturen & documentbeheer (GIP en XpertArchiver) 
  • Gereedschapbeheer  
  • Service- en onderhoud planning (Brigit) 
  • En nog veel meer 

Voor wie en wanneer 
Houd onze webinarpagina en uw mailbox in de gaten. Maandelijks komen er nieuwe webinar data bij. En als wij er van overtuigd zijn – op basis van uw branche, bedrijfsgrootte en mogelijke uitdagingen – dat u voordeel kunt halen uit een van onze webinars, dan nodigen wij u per onderwerp ook nog eens persoonlijk (per e-mail) uit.  

Eerste webinar op 16 juni 2020 over UrenDirect/ProjectDirect 
We starten op dinsdag 16 juni met het webinar ‘Haal méér uit uw Gilde-systeem met ProjectDirect’. Dan gaan we het hebben over de voordelen en het gemak van online projectadministratie en bewaking met ProjectDirect. En we pakken dan ook een stuk uitleg over UrenDirect mee, dé handige app voor online urenboekingen. Die gaan namelijk ontzettend goed samen.  

Meer weten over het aankomende webinar?  

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.