Werkbonnen voor WerkbonApp aanmaken in Gilde-systeem

Een van de beste besluiten die Gilde heeft genomen, is om niet alles zelf te willen doen. Dat was niet gemakkelijk, want met de branche-software van Gilde is vrijwel alles mogelijk. Maar voor sommige problemen zijn al goed werkende oplossingen. Waarom zouden wij dan nog een nieuwe uit willen vinden?

Neem de mobiele werkbon. WerkbonApp heeft daar een gebruiksvriendelijke, efficiënte app voor ontwikkeld. En Gilde heeft een koppeling gemaakt voor deze populaire app met het Gilde-systeem. Na het installeren van de app kan het tijd- en fouten besparen beginnen.

Gilde Software - WerkbonApp

Werkbonnen aanmaken in Gilde-systeem

De wens van onze klanten is, dat monteurs hun werkbonnen op tablet of smartphone binnenkrijgen en kunnen invullen. De werkbon zelf moet gewoon op kantoor in het Gilde-systeem aan te maken zijn. Zo werkt Gilde precies met de WerkbonApp. Na het aanmaken wordt de werkbon in de cloud gezet. Met de WerkbonApp pikt de tablet of telefoon van de monteur de werkbon automatisch binnen enkele seconden op.

Direct inzicht in planning

De WerkbonApp is volledig geïntegreerd met iCal, Outlook en Google Agenda. De monteur heeft daarom direct inzicht in de planning, net zoals kantoor.

Aftekenen, controleren, factureren!

Heeft de monteur een klus afgerond, dan voert hij de uren in en de gebruikte materialen. Voor de laatste kan hij eventueel een artikellijst in het Gilde-systeem gebruiken. Soms kan het nuttig zijn om een foto van het resultaat toe te voegen. In de WerkbonApp is dat een fluitje van een cent.

Is de digitale werkbon ingevuld, dan kan de klant na controle ervan zijn handtekening zetten. Klaar. De ingevulde werkbon gaat de beveiligde cloud in, wordt opgepikt door het Gilde-systeem en is klaar om definitief verwerkt te worden. Dat wil zeggen: controle, eventuele aanpassing (omschrijving, aantallen, kostprijzen) en facturering.

Krachtenbundeling levert u besparing op

Als u vindt dat dit erg eenvoudig klinkt, heeft u gelijk. Die eenvoud is de reden van de samenwerking tussen Gilde Software en de WerkbonApp. Door de krachtenbundeling kan de monteur zijn administratie op de werkplek doen en heeft kantoor real time de gegevens. Geen dubbel werk, geen fouten, wel sneller factureren.

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.