Wordt het installatievak steeds slimmer?

UPDATE: Lekkere drukte is goed teken!
Als je een goede barista koffie laat zetten, weet je vooraf dat het een goede beurs gaat worden. Hij was er druk mee. Een constante stroom klanten en prospects wist de weg naar onze geurig ruikende stand te vinden. Fijn voor ons, maar vooral fijn voor de installatiebranche. Want het was druk de VSK-beurs en het enthousiasme was voelbaar. Je kon ruiken dat de lijn weer stijgt. Goed om zoveel goede gesprekken met zoveel mensen gehad te hebben.


Ons vak wordt steeds slimmer, zegt de organisatie van de VSK 2018. Ik wil er vanaf zijn of een vak slimmer kan worden. Ik weet wel dat er steeds slimmere oplossingen komen. En dat de VSK-beurs dé plek is om die oplossingen te komen bekijken en vaak ook proberen.

Daarom zeg ik: welkom op de stand van Gilde Software (D066, hal 9). Want onze stand past, al zeg ik het zelf, perfect op de VSK. Met onze bedrijfssoftware bieden we immers een slimme oplossing voor de installatiebranche. Een oplossing om efficiënter te werken. Om de controle te krijgen en te houden op projecten en om dus beter te kunnen sturen. Het Gilde-systeem helpt ondernemers om alle bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Dat is dé manier om meer rendement te halen.

Welkom bij Gilde Software (Stand D066, hal 9)
Voor wie nog niet bekend is met het Gilde-systeem: welkom! We laten u graag zien wat de voordelen zijn van een stabiel pakket dat zich dagelijks bewijst in de installatiepraktijk. Om maar wat te noemen: Windows look en feel, online artikelen zoeken en vergelijken, direct overzicht van resultaten op handig dashboard, mobiele werkbonnen en formulieren.Voor de mobiele werkbonnen en formulieren werken we samen met PCA. Weer zo’n slimme oplossing: we koppelen het expertsysteem van PCA aan het Gilde-systeem.

Uiteraard zijn ook onze klanten zeer van harte welkom op de Gilde-stand. Even rust, bijpraten, nieuwtjes doornemen, lekker kopje koffie drinken. Tot op de VSK!

Klik hier voor gratis toegang!

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.