Meteen kosten en tijd besparen?

Als u bedrijfssoftware zoekt, zou u zich drie vragen moeten stellen. 1. Welke functies heeft mijn bedrijf nodig, nu en straks? 2. Helpt de software de processen in mijn bedrijf te stroomlijnen? 3. Is de software er voor mijn bedrijf of moet mijn bedrijf zich voegen naar de mogelijkheden van het pakket?

Gilde Software maakt hier duidelijke keuzes. 1. We richten ons pakket altijd in op de precieze maat van uw bedrijf. Onze open software maakt het eenvoudig mogelijk om later (nieuwe) oplossingen te integreren. 2. Gilde overlegt altijd eerst met u hoe uw bedrijf werkt en wat wenselijk is. Daarna richten we de software zo in dat de bedrijfsprocessen en de workflow maximaal worden ondersteund. 3. Wij geloven niet in one size fits all. Wel in een systeem dat de flexibiliteit heeft om zich naar uw eisen en wensen te voegen.

Elke branche calculeert anders
Het grote verschil is dat elke branche zijn eigen normen gebruikt om snel en professioneel te calculeren. Gilde levert voor een aantal branches calculatienormen, (offerte)teksten en artikelen bij. Content waar u direct de eerste winst mee kunt pakken. Uiteraard kunt u met onze bedrijfssoftware alle belangrijke calculatiemethodes gebruiken.

Gilde Software

Complete bedrijfssoftware voor projectmatig werkende bedrijven

Het hele idee van bedrijfssoftware is dat je de bedrijfsprocessen kunt automatiseren die je wilt automatiseren. Daarom omvat het complete Gilde-systeem alle modules en apps die je bedrijf nodig heeft om efficiënt te kunnen werken. Jij beslist welke je activeert en dus welke je betaalt. De vaste basis van het Gilde-systeem bestaat uit:

Relatiebeheer & CRM  |  Agenda  |  Calculeren  |  Projectadministratie  |  Factureren

De mogelijke uitbreidingen zijn bijna onbeperkt. Van digitale werkbon tot financiële administratie, van de app gereedschapbeheer tot en met inkoopfactuurportaal. Klik hier voor een complete lijst van modules en apps.

Willem Huiberts, directeur Bouwbedrijf Huiberts b.v. (Renkum)

Gilde-systeem doet precies wat ik voor ogen had

“Gilde heb ik leren kennen toen ik bedrijfsleider was bij een bouwbedrijf. We oriënteerden ons op een nieuw pakket bedrijfssoftware. Voordat tot aankoop van een pakket besloten was, ben ik daar vertrokken. Toen ik in 2017 mijn eigen bouwbedrijf voorbereidde, wilde ik dat met het Gilde-systeem doen. Waarom? Omdat dit pakket me precies zou helpen zoals ik voor ogen had. Het is doordacht en met de inbreng van gebruikers steeds verder verbeterd. Daardoor staat er nu een heel praktisch pakket waar je direct mee aan de slag kunt.”

Gilde Software
Gilde Software

Calculatie specifiek voor diverse branches

De calculatie is het hart van het Gilde-systeem. Voor elke branche gelden andere normen en standaarden. Daarom implementeren we in een ruim aantal branches de calculatiemodule inclusief sets/normen, standaardteksten en sjablonen. Daarmee kunt u betrouwbaar, snel en gedetailleerd calculeren en offreren. Indeling, opbouw en prijsvorming zijn volledig instelbaar, algemeen of per project. Is de calculatie klaar, dan kunt u meteen een offerte in eigen huisstijl versturen. Professioneel en snel.

Voor diverse branches hebben we specifieke content ontwikkeld. Voor andere branches is deze in ontwikkeling en voor weer andere hebben we plannen. Altijd goed om te informeren naar wat er (mogelijk) is!

Vertrouwd met projectmatig werken

Elk project begint met een calculatie die deugt. Is de calculatie rond, dan kan de werkvoorbereiding beginnen. Zo hebben we ons pakket bedrijfssoftware in de praktijk ontwikkeld. Bij elke stap was het uitgangspunt: hoe kunnen we het zo praktisch mogelijk maken voor projectmatig werkende bedrijven? Inmiddels wordt het Gilde-systeem door duizenden grote en kleinere bedrijven  gebruikt. Van hoveniers- tot metaalbewerkingsbedrijf, van specialist in hekwerken tot reclamebureau. Ons doel is om met name in de calculatiefase de eisen en wensen van de (sub)branche te volgen. Heeft u suggesties voor uw branche, dan gaan we graag in overleg.

Compleet en flexibel
Alle stappen volgen uit elkaar in het Gilde-systeem. Door de calculatie om te zetten naar een werkbegroting installeert u de basis voor de werkvoorbereiding, projectplanning en kostenbewaking. Na eventuele aanpassingen in de calculatie heeft u de definitieve kostenbudgetten voor de nacalculatie. U boekt de directe, indirecte en verzuimuren per werknemer en krijgt met één klik rapportages, inclusief eventuele onkosten en kilometerdeclaraties. U heeft altijd direct inzicht in de urenverant­woording per werkne­mer, per werksoort, per kostenplaats en per project. De urenbesteding is de basis voor facturering, nacalculatie en rapportages voor de salarisadministratie. U bepaalt zelf de layout van uw (termijn)facturen en wat erop staat. U kunt de factuur wijzigen tot het moment van definitieve doorboeking.

Gilde Software

Voordelen Gilde-systeem voor projectmatig werkende bedrijven

  • Software volledig afgestemd op projectmatig werkende ondernemers
  • Tijd en ruimte besparen: automatische dossiervorming per project
  • Meer grip op de bedrijfsvoering
  • Eén geïntegreerd pakket, daardoor meer werk verzetten  in minder uren
  • Professionele en betrouwbare calculaties en offertes maken
  • Per project alles onder controle houden
  • Op elk moment overzicht met relevante managementinformatie
  • Vlotte implementatie en korte terugverdientijd
Henri Polman Gilde Software

Henri Polman
h.polman@gildesoftware.nl
06 – 51 23 92 53

Direct contact

Wilt u meer weten over hoe uw projectmatig werkend bedrijf alles onder controle houdt met het Gilde-systeem, bel of mail dan Gilde Software. Henri Polman informeert u graag over voordelen en mogelijkheden.