Zo eenvoudig werkt 2D-Cad

2D-Cad is dé oplossing voor iedereen die niet dagelijks tekent. Het programma bevat alle belangrijke functies voor tekenwerk in het MKB.  Compleet, professioneel en zeer gebruiksvriendelijk.

Helder voor monteur en opdrachtgever
Met 2D-Cad tekent u op schaal op elk gewenst papierformaat. U maakt duidelijke en professionele tekeningen. Zo verkleint u de kans op fouten in de uitvoering. En u kunt later precies zien wat wel en niet meerwerk is.

Gilde Software

Voorkom fouten, verhoog uw opdrachtkansen, gebruik Gilde 2D-Cad!

Met Gilde 2D-Cad zorgt u dat opdrachtgevers én uw medewerkers buiten duidelijke en professionele tekeningen hebben. Detailtekeningen voorkomen dat er fouten gemaakt worden tijdens de uitvoering van het werk. Importeren van tekeningen (.PDF, .DXF) of plaatjes/foto’s gaat met één druk op de knop.  Na het kalibreren van de schaal kunt u bestaande tekeningen bewerken, bematen of hoeveelheden uittrekken. Door gebruik te maken van de ‘snap’-functie selecteert u altijd het juiste hoek-, midden- of eindpunt van een lijn. Is de tekening gereed, dan kunt u deze in uw huisstijl met alle projectgegevens professioneel presenteren. Klaar voor gebruik!

Handige bibliotheek met symbolen
Met 2D-Cad werkt u eenvoudig een opname of een veiligheidsplan uit. Nadat  u een plattegrond heeft getekend, bepaalt u met één druk op de knop zowel de oppervlakte als de omtrek. Ook kunt u de standaard bibliotheek gebruiken met bouwkundige symbolen en ISO 7010 veiligheidstekens. De bibliotheek bevat daarnaast een uitgebreid scala aan symbolen die gangbaar zijn in de installatiebranche.

Voordelen 2D-Cad

 • Eenvoudig in gebruik en snel te leren.
 • Perfecte basis om meerwerk in kaart te brengen.
 • Goedkoop een zeer professioneel resultaat.
 • Tekenen op schaal met bemating.
 • Presenteren in uw huisstijl met gekoppeld logo.
 • Alle belangrijke functies, zoals arcering, roteren, verplaatsen, kopiëren, rastertekenen, snap, hulplijnen, lagen en zoom.
 • Standaard bibliotheek met details en symbolen (Branddetectie, Inbraakdetectie, Sanitair, Warme lucht NEN2322, met o.a. ketels, koeltechnisch en luchtbehandeling) en Electra volgens NEN 5152 (met o.a. prefab systemen, verlichting en contactdozen).
 • Im- en export van recente Cad-tekeningen DXF!
 • Importeren van PDF-tekeningen met schaalkalibratie!
 • Integratie Google Maps met schaalkalibratie!
 • Snel uw tekeningen printen naar PDF.
 • Ook gemakkelijk om hoeveelheden te bepalen.

Mitchel Vissers van Vissers Electro

Eenvoudig en betaalbaar programma voor tekenwerk

Nog niet lang geleden schafte Mitchel Vissers van Vissers Electro uit het Brabantse Berlicum 2D-Cad aan bij Gilde Software.

Waar was je naar op zoek?
“In de werkvoorbereiding is het handig als je de installatie uittekent. Ik wilde een simpele, betaalbare oplossing om snel mee aan de slag te kunnen. Het 2D-Cad programma van Gilde Software sprong er sterk uit.”

Stefan Neuteboom
s.neuteboom@gildesoftware.nl
06-55 11 52 08

Direct contact

Wilt u meer weten over hoe u 2D-Cad snel installeert en gebruikt, bel of mail dan Gilde Software. Stefan Neuteboom informeert u graag over de voordelen en mogelijkheden.