Snel en foutloos uw bouwproject calculeren met Bouwdelen

Gilde Software en Raab Karcher hebben een Bouwdelen-koppeling ontwikkeld, waardoor Gilde-klanten in de calculatiefase gebruik kunnen maken van een complete bibliotheek met 30.000 voor gedefinieerde ‘bouwdelen’. Een slimme tool voor de moderne bouwprofessional.

U bent tot wel 80% sneller klaar met uw calculaties.

Met behulp van deze bouwdelen kunt u snel en foutloos een gedetailleerde kostenbegroting maken met actuele product- en prijsinformatie. Een bouwdeel bevat alle materialen, prijzen, arbeid, stelposten en onderaanneming. En het gebruik is eenvoudig. U voert de maten in van uw project en alles wordt automatisch berekend!

In onderstaande video ziet u precies hoe de Gilde-koppeling met Bouwdelen werkt.

Eenvoudig in gebruik
Dankzij deze enorme database met bouwdelen, bent u tot wel 80% sneller klaar met uw kostenbegroting. En aan de slag gaan is heel eenvoudig. Op basis van de gewenste klus vult u de maatvoering in en de tool rekent automatisch uren, normen en het materiaalcomponent uit.

De uitkomst wordt direct geïmporteerd in het calculatieblad. Door deze koppeling komt u altijd aan de juiste data en heeft u ook direct een link naar projectadministratie en het plaatsen van elektronische bestellingen.

Bouwdelen is onmisbaar voor de moderne bouwprofessional.

Meer informatie
Of u zich nu richt op nieuwbouw, verbouw of renovatie; Bouwdelen is dé online tool om snel en efficiënt uw bouwproject te calculeren. Maak ook gebruik van de meest complete bouw-database in de markt.

Neem contact op met Henk-Jan Buddingh via 0316-345 050 of info@gildesoftware.nl voor vragen, een vrijblijvende demo of om direct een offerte aan te vragen!

Werken met Bouwdelen

Zeven ijzersterke voordelen van het werken met Bouwdelen:

  • Sneller en foutloos calculeren
  • Actuele eigen prijzen
  • Meer dan 30.000 bouwdelen
  • Gratis starten met 10.000 bouwdelen
  • Gegevens in één klik overnemen in Gilde
  • Bespaar tot 80% tijd op je calculaties
  • Reduceer de kans op fouten in calculaties