Calculatie

Het hart van het Gilde-systeem is het calculatieprogramma. Ontwikkeld om snel professionele calculaties te maken die uw klanten overtuigen. De calculatie software zit vol handige hulpmiddelen. Alle methodes om te calculeren zijn ingebouwd, de keuze is aan u. Er is een handig calculatieschema om een heldere structuur in uw calculaties aan te brengen. Het calculatieprogramma biedt de mogelijkheid om verschillende scenario’s door te rekenen.

U heeft alle belangrijke kengetallen altijd in beeld. Krachtige zoek-, selectie- en sorteerfuncties. U kunt eenvoudig afzonderlijke posten invoeren en houdt op elk moment het overzicht. Met de ingebouwde tekstverwerker zorgt u dat u overtuigende offertes uitbrengt, in uw huisstijl. Bovendien is het calculatieprogramma eenvoudig op maat te maken voor uw bedrijf. Zodat u er efficiënt mee kunt werken.

Dankzij het maatwerk zijn calculaties van Gilde voor duizenden ondernemers het degelijke begin van een project. De calculatie software is een betrouwbare basis om projecten uit te voeren, te monitoren en eventueel bij te sturen.

Overzicht functionaliteiten in 81 seconden

Vijf goede redenen om professioneel te calculeren

  • U heeft alle belangrijke kengetallen altijd in beeld.
  • Krachtige zoek-, selectie- en sorteerfuncties.
  • U kunt eenvoudig afzonderlijke posten invoeren en houdt op elk moment het overzicht.
  • Met de ingebouwde tekstverwerker zorgt u dat u overtuigende offertes uitbrengt, in uw huisstijl.
  • De calculatie software is eenvoudig op maat te maken voor uw bedrijf.