Branchespecifiek calculatieprogramma

Een installateur calculeert anders dan bijvoorbeeld een schilder of een carrosseriebouwer. De een werkt met jumbo’s, de ander gebruikt normbestanden, artikelbestanden of een configurator, een derde past veel sjablonen toe. Daarom heeft Gilde haar calculatie programma op maat gemaakt voor een aantal branches. Denk aan schilders, stukadoors, dak- en gevelspecialisten, installatiebedrijven, projectinrichters, carrosseriebedrijven, sloopbedrijven, onderhoudsbedrijven en hekwerkspecialisten.

In deze branches is Gilde met haar calculatiesoftware marktleider of hebben we een substantieel marktaandeel. Overigens kiezen ook projectmatig werkende bedrijven uit andere branches steeds vaker voor het calculatie programma van Gilde.

Zeven ijzersterke punten

  • Beste calculatieprogramma voor uw branche
  • Calculatieprogramma sluit aan op meegeleverd CMR, projectadministratie en facturatie
  • Professionele ondersteuning van de servicedesk
  • Eigen opleidingscentrum in Duiven
  • De calculatiesoftware is eenvoudig op maat te maken voor uw bedrijf
  • Gebaseerd op Microsoft-technologie
  • Onmisbare, unieke oplossingen per branche

Snel aan de slag met ons calculatieprogramma

In het calculatie programma van Gilde werkt u met de calculatiemethode van uw keuze. U kunt de meest voorkomende onderdelen van een calculatie direct oproepen en eventueel aanpassen. Uiteraard kunt u complete calculaties kopiëren en bewerken. Na elke aanpassing ziet u de gevolgen voor de prijs. Zo heeft u altijd inzicht in de kosten en opbrengsten. Van de calculatie maakt u eenvoudig een professionele offerte in uw huisstijl en met de lay-out van uw voorkeur.

Bekijk de video voor calculeren in uw branche

Afbouw
(2.43)

Installatie
(4.46)

Dak
(3.47)

Carrosserie
(11.04)

Algemeen
(7 video’s)

Rintje Dijkstra, calculator/werkvoorbereider Eurofunderingen
“We zochten een gespecialiseerd calculatie programma. Dat werd Gilde.” Lees meer

Goede calculatie begin van soepele projecten

We weten wat er speelt in ‘onze’ branches. We overleggen namelijk regelmatig met vakmensen en met brancheorganisaties. Alles om een branchespecifiek calculatie programma te leveren. Dat  zit in één betaalbaar pakket met CRM-software, software voor projectadministratie en voor facturatie. Alles onderdelen sluiten perfect op elkaar aan. U hoeft gegevens dus maar een keer in te vullen. U kunt het Gilde-systeem zelfs uitbreiden tot complete software voor alle bedrijfsprocessen. Zo kan de software meegroeien met uw bedrijf.

    “Meer dan 100.000 tevreden gebruikers in de Benelux.”