Snel en eenvoudig calculeren!

Gilde Compact is gemakkelijke software voor kleinere schilder-, onderhouds-, stukadoor- en andere afbouwbedrijven en voor zzp’ers in deze branche.

Compleet:
Eén programma om stappen te zetten in de automatisering van uw bedrijf. Voor relatiebeheer en calculatie/offerte, voor projectadministratie en facturatie. Met handige functies als een meetstaat en een agenda.

Op maat:
Het pakket is inclusief sets/normen, standaardteksten en sjablonen voor de branche om betrouwbaar, snel en gedetailleerd te calculeren en offreren (in eigen huisstijl). De indeling, opbouw en prijsvorming kunt u volledig naar wens instellen.

Logisch:
Met één pakket automatiseert u alle bedrijfsprocessen. U voert gegevens één keer in en gebruikt ze in elke volgende stap: van calculatie tot offerte, planning (ook van regie- en onderhoudswerkzaamheden), werkvoorbereiding, (mobiele) werkbonnen, bestelbon, en facturering.

Gemakkelijk:
Eén programma zorgt voor overzicht en tijdbesparing. U heeft voortaan altijd een volledig overzicht per project en per klant. De software is gebaseerd op vertrouwde Microsofttechnologie.

Betaalbaar:
Gilde Compact inclusief installatie en inrichting voor € 1295. Dit is exclusief 3 uur begeleiding voor uitleg van het gehele pakket. Eenmalige aanschaf, dus geen maandelijkse kosten. Voor updates en helpdesk ondersteuning sluit men een servicecontract af.

Uitbreidbaar:
Heeft u behoefte aan een module voor Bestellen, Open posten of een extra werkplek? Vraag naar de mogelijkheden.

Gilde Software

Uit te breiden met: extra werkplek € 500* | OutSmart € 395* | Koppeling met SnelStart, Exact e.d. € 295*

* Prijzen zijn exclusief implementatie

Klantervaringen

Marco Schaap, BDS Schilderwerken
“Als ik andere bedrijven Gilde laat zien, zijn ze verkocht!”

Tom Dennissen van Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie, Beuningen
“WerkbonApp geeft meer overzicht en bespaart tijd.”

Snel en gemakkelijk offertes maken
In mum van tijd maakt u een offerte, werkbon of factuur. Uitgebreid of juist eenvoudiger. Overzicht, inzicht en tijdsbesparing zijn hierbij drie kernwaarden. In bovenstaande video ziet u hoe u een offerte maakt in 62 seconden!

Foto Niels Engelaar

Direct contact

Wilt u meer weten over hoe u alles onder controle houdt met Gilde Compact, bel of mail dan Gilde Software. Niels Engelaar informeert u graag over voordelen en de vele mogelijkheden.
n.engelaar@gildesoftware.nl
06-28 09 14 01