Snel en eenvoudig calculeren!

Gilde Compact is gemakkelijke bedrijfssoftware voor dakdekkers, zowel zzp-ers als kleinere dakbedekkingsbedrijven.

Compleet:
Eén programma om stappen te zetten in de automatisering van uw bedrijf. Voor relatiebeheer/CRM, calculatie/offerte, lekkage-/reparatiebonnen en facturatie. Met handige functies als het opslaan van tekeningen, foto’s en e-mails bij de projecten en een met Outlook geïntegreerde agenda.

Opmaat:
U kunt het pakket inclusief calculatienormen bestellen. Dan heeft u een kant en klaar bestand met offerte teksten, aanbrengtijden en materialen, waarmee u direct aan de slag kunt! Om snel, gedetailleerd en betrouwbaar te calculeren. Klaar? Dan maakt u van de calculatie een offerte in eigen huisstijl. Dat is professioneel werken. De indeling, opbouw en prijsvorming kunt u volledig naar wens instellen.

Logisch:
U voert gegevens één keer in en gebruikt ze in elke volgende stap: van calculatie tot factuur! Ook van regie- en onderhoudswerkzaamheden, werkvoorbereiding, (mobiele) werkbonnen, bestelbon, en facturering.

Gemakkelijk:
Eén programma zorgt voor overzicht en tijdbesparing. U heeft voortaan altijd actuele offertelijst met terugbelnotitie, een volledig overzicht per project en per klant. De software is gebaseerd op vertrouwde Microsofttechnologie.

Betaalbaar:
U heeft Gilde Compact inclusief installatie en opstart training basispakket voor € 1.250,- in bedrijf. Eenmalige aanschaf, dus geen maandelijkse kosten. Voor updates en helpdesk ondersteuning sluit u een Partner Service Overeenkomst af.

Uitbreidbaar:
Heeft u meteen of later behoefte aan een normenset, een module voor Bestellen, Open posten of een extra werkplek? Gilde Compact is gemakkelijk uitbreidbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Gilde Software

Uit te breiden met: tweede gebruiker € 500* | Open posten € 450* | Bestellen € 550*

* Prijzen zijn exclusief implementatie

Snel en gemakkelijk offertes maken
In mum van tijd maakt u een offerte, werkbon of factuur. Uitgebreid of juist eenvoudiger. Overzicht, inzicht en tijdsbesparing zijn hierbij drie kernwaarden.

Foto Jasper Mondeel

Direct contact

Wilt u meer weten over hoe u alles onder controle houdt met Gilde Compact, bel of mail dan Gilde Software. Jasper Mondeel informeert u graag over voordelen en de vele mogelijkheden.
j.mondeel@gildesoftware.nl
06-10 03 44 19