Gilde opleidingen – voorlopig – digitaal

Gilde Software

In deze vreemde tijden blijkt maar weer hoeveel er gelukkig toch ook wél mogelijk is! Wanneer wij elkaar niet fysiek kunnen treffen, gaan wij over op digitaal. Gilde software biedt haar cursussen en trainingen daarom voorlopig online aan. In aangepaste vorm, één-op-één en dus met veel persoonlijke aandacht.

Bijvoorbeeld de basistraining voor nieuwe gebruikers. Of de verdiepingstraining. De trainingen worden in sessies van maximaal 1,5 tot 2 uur gegeven. In overleg bepalen wij een samen een geschikt moment. De uitleg gebeurt telefonisch en door middel van TeamViewer. Wanneer het mogelijk is, gebruiken we tijdens de cursus de klant-eigen omgeving/database. Dat maakt de instructie natuurlijk ontzettend efficiënt en specifiek.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of je aanmelden? Of heb je behoefte aan een gerichte, op-maat uitleg of training? Neem dan contact op via trainingen@gildesoftware.nl.

2 antwoorden
 1. Thijs Hofland
  Thijs Hofland zegt:

  Hallo,

  Het is voor ons misschien interessant om een training te krijgen waarin jullie laten zien wat de juiste workflow voor ons zou zijn. Gevoelsmatig doen wij nu veel handelingen vanuit verkeerde overzichten, terwijl er ook veel overzichten zijn (bijvoorbeeld het grootste deel van de logistieke module) die we bijna niet gebruiken.

  Daarnaast zou het zinvol kunnen zijn als jullie eens digitaal met onze mensen zouden meekijken tijdens een “gewone werkdag” om te zien of er omslachtige handelingen worden gedaan, of dat er bijvoorbeeld shortcuts zijn die we veel meer kunnen gebruiken. Op die manier zou de software beter tot zijn recht komen en kan er hier tijd bespaard worden. We zouden dit soort zaken ook met onze consultant kunnen bespreken, maar wellicht zijn er goedkopere oplossingen mogelijk door dit met een service medewerker en/of in groepen te doen.

  Ik hoor graag of er mogelijkheden zijn.

  Met vriendelijke groet,
  Thijs Hofland

  Beantwoorden
  • Jorn Leuverink
   Jorn Leuverink zegt:

   Hi Thijs, Gilde geeft normaalgesproken een klassikale cursus op locatie in Duiven, waarbij de cursusleider je door de workflow van het programma loodst. Vanwege de huidige situatie worden deze cursussen nu online gegeven. Het zijn algemene cursussen – dat wil zeggen dat ze niet perse 100% matchen met de manier waarop jullie werken. Maar ze geven je inzicht in de mogelijkheden. Misschien is dat niet helemaal dé oplossing voor jou. Onze consultant neemt contact met je op voor het doorspreken van je specifieke wensen en kijkt met je naar de mogelijkheden hiervoor. ^Jorn

   Beantwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.