Digitaliseer uw buitendienst

Bedrijven zijn volop in ontwikkeling, er wordt hard gewerkt om in veranderende omstandigheden de opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn. Daarbij zijn van groot belang;

 • Gestructureerd werken
 • Toegankelijkheid van relevante informatie
 • Efficiënte interne en externe communicatie

Gilde Software weet wat uw organisatie nodig heeft om uw buitendienst te structureren en meer inzichtelijk en grip te krijgen.  

Tijdwinst + focus = efficiënter werken
De tijd die uw medewerkers besteden aan administratieve zaken kan vaak veel beter ingezet worden binnen uw organisatie. Papieren werkbonnen, controlelijsten en urenbriefjes, ze behoren eigenlijk wel tot het verleden. Tijd om te digitaliseren. Wij helpen u om dit traject in te gaan. En wel met Gilde Uitvoeringsbeheer. 

Digitalisering voor meer grip en inzicht
Uitvoeringsbeheer helpt Gilde-klanten meer grip op processen in de buitendienst te krijgen en houden. Ontwikkeld door Portus en aangeboden in samenwerking met Gilde Software biedt ‘Uitvoeringsbeheer’ diverse oplossingen voor het digitaliseren van uw buitendienst.  

Uitvoeringsbeheer omvat een digitale werkbon en planning, urenregistratie en controlelijsten. En daarnaast is er een overzichtelijk online portal voor de opdrachtgever waarin alle statussen en rapporten real-time oproepbaar zijn.  

Bekijk hieronder de introductievideo van Gilde Uitvoeringsbeheer:

Werkgemak, buiten én binnen
Het inplannen van uw buitendienst medewerkers was nog nooit zo eenvoudig als met het Planboard in Gilde Uitvoeringsbeheer. En uw planning is door de real time verwerking altijd up-to-date. Uw buitendienstmedewerkers beschikken altijd over de juiste projectinformatie en de digitale controlelijsten helpen om werkzaamheden gestructureerd uit te voeren en vast te leggen. Ze kunnen zelfs ter plekke materialen scannen en boeken. De uren boeken zij digitaal en direct vanaf de locatie. Waar u ook bent, u kunt altijd de pdf’s van de controlelijsten en de werkbonnen snel inzien. U bent minder tijd kwijt aan het plannen van werk, en heeft te allen tijde grip en overzicht!

Het gemak van Gilde Uitvoeringsbeheer

Een greep uit de vele voordelen van werken met Gilde Uitvoeringsbeheer:  

 • Eenvoudig inplannen van personeel d.m.v. het digitaal planboard 
 • Planning altijd up-to-date dankzij real-time verwerking
 • Extra project informatie (controlelijsten, foto’s) altijd snel bij de hand 
 • Artikelen kunnen eenvoudig worden gescand
 • Alle mijlpalen rond taken en werkopdrachten zijn direct inzichtelijk
 • Meer productieve uren in de buitendienst 
 • U bespaart tijd en heeft meer grip en overzicht 
 • Meer focus op uw klanten! 

Demo/offerte

Bent u geïnteresseerd in een persoonlijke demonstratie of offerte? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op: