Koppeling met OutSmart sterk verbeterd

Gilde Software

Veel ondernemers willen het gemak van digitale werkbonnen, maar zonder rompslomp. Voor hen is Outsmart (voorheen WerkbonApp)gemaakt. Iedereen kan er na een eenvoudige uitleg meteen mee werken. Door de koppeling met het Gilde-systeem zijn alle gegevens direct bruikbaar en verwerkbaar.

In korte tijd zijn veel Gilde klanten OutSmart gaan gebruiken. Veel gebruikers betekent: veel meedenkers. En dus veel goede suggesties voor verbetering van OutSmart. In de nieuwe versie van OutSmart – met een nieuwe koppeling naar het Gilde-systeem – zijn veel ervan verwerkt. Voorbeelden? We geven er vier:

 1. De koppeling ondersteunt het aanmaken van vervolgbonnen in de back-office van OutSmart (bijv. wanneer een werkbon niet gereed is). Alle registraties (op de hoofdbon en aangemaakte vervolgbonnen) worden in Gilde terug verwerkt op dezelfde hoofdbon. Hierdoor is geen nieuwe werkbon nodig in Gilde wanneer een klus niet direct afgerond kan worden
 2. OutSmart en Gilde wisselen meer werkbonstatussen uit:
  • Verzonden
  • Uitgevoerd
  • Niet gereed (nieuw)
  • Materiaal nodig (nieuw)
 3. De koppeling ondersteunt nu het zoeken van artikelen op OutSmart m.b.v. tegels (categorieën). OutSmart bouwt op basis van de artikelgroep en matchcode in Gilde een zoekstructuur op. Hierdoor vindt u nog eenvoudiger het verbruikte materiaal.
 4. Interne memo tekst in OutSmart wordt nu overgenomen in de werkbon in Gilde.

Ontwikkeling gaat verder
OutSmart en Gilde Software werken permanent aan optimalisatie van de software. Een van de belangrijke ontwikkelingen waarin we beiden willen investeren, is bijvoorbeeld het contant afrekenen werkbonnen.

Verbeterde koppeling nu beschikbaar
Gilde Software stelt de nieuwe versie van de OutSmart koppeling beschikbaar aan bestaande gebruikers, op basis van het onderhoudscontract. Wilt u ook de beschikking krijgen over de nieuwe koppeling? Neem hiervoor contact op met onze helpdesk. Zij helpen u graag.

Suggesties voor verbetering?
Heeft u nog suggesties voor verbetering van OutSmart ? Stuur svp een E-mail naar info@gildesoftware.nl. Wij horen het graag.

PS: WerkbonApp heeft zich ontwikkeld tot een complete Fields Service Management Tool. Daarom gaat de naam in OutSmart veranderen. Ofwel: slim (smart) de buitendienst (out) aansturen. Een vlag die de lading dekt. We houden u op de hoogte.

[vc_row][vc_column][ivf video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=iUwpvcAg0I4″ frame=”mbp” bgd=”5272″ icon=”arrow75″ icon_color=”#ffffff” play_animation=”0″][/vc_column][/vc_row]

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − zes =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.