Materiaalbeheer in Gilde-systeem naar hoger niveau

Er is altijd iets te verbeteren. Dus wat deden we toen het Gilde-systeem werd uitgeroepen tot beste branchespecifieke bedrijfssoftware? We dachten dat het nog beter kon.

Neem nou materieelbeheer. Veel klanten zijn goed geholpen met onze module materieelbeheer. Maar bedrijven met veel materieel en bedrijven die zelf keuren, die hebben meer nodig. Voor dat ‘meer’ hebben we contact gezocht met echte specialisten op dit terrein. We kwamen uit bij Gereedschapbeheer.nl. Dit bedrijf levert heel gebruiksvriendelijke software die alles biedt waar professioneel materieelbeheer om vraagt. Ik noem de overzichten van waar het gereedschap is en wat de keuringsstatus is, een alert-systeem om niets te vergeten, uitlezen apparatentester en automatisch bijwerken data, snel updaten gegevens. En dan heb ik het nog alleen over de basismodule. Er zijn bijvoorbeeld ook een tablet app voor het keuren en een module om storingen en beschadigingen te registreren en de reparatie toe te wijzen aan een monteur. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

GIlde Software Gereedschapsbeheer.nl

Efficiënt: koppeling met Gilde-systeem
Gereedschapbeheer.nl vult het Gilde-systeem perfect aan. Daarom hebben we een koppeling ontwikkeld, zodat Gilde-gebruikers gemakkelijk de stap naar materieelbeheer 2.0 kunnen zetten. Is de koppeling actief, dan worden projecten en kosten gesynchroniseerd. Handig dat data door import van een .csv-bestand overgezet kunnen worden. Scheelt weer tijd. Na installatie hoeft u gegevens over personeel en projecten voortaan nog maar één keer in te voeren en te onderhouden. En het Gilde-systeem kan materieelkosten direct op het juiste project boeken. Ofwel: een koppeling met Gereedschapbeheer.nl betekent meer professionele mogelijkheden maar minder werk en minder fouten.

Aantrekkelijk is ook dat medewerkers vanaf elke werkplek kunnen inloggen op Gereedschapbeheer.nl, ook om certificaten op te halen. Zo werkt u aan meer rendement.

Veelzijdig inzetbaar
Gereedschapbeheer.nl is geschikt voor het beheer van (elektrisch) gereedschap, materieel, brandblussers, steigermaterieel, ladders, trappen, inspectie en onderhoud, persoonlijke beschermingsmiddelen, meetapparatuur, toegangspassen, mobiele telefoons et cetera.

“Handig dat data door import van een
.csv-bestand overgezet kunnen worden. Scheelt weer tijd.”

Gilde Software - Materiaalbeheer
0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.