Najaarsactie: Update nu naar de nieuwe Gilde versie 4.40

Een update komt nooit écht uit, maar dit najaar maken we het u wel heel aantrekkelijk! Meld u snel aan en profiteer nog t/m 1 december van korting.

Sinds de introductie van Gilde Pro versie 4.40 begin 2020, hebben al veel klanten de update gehad. Zij werken al enige tijd met de meest actuele versie van Gilde Pro en ondervinden daar vele voordelen van. Niet in het minste: zij zijn voorbereid op de toekomst en de continuïteit van hun Gilde-systeem is gewaarborgd. Voor klanten die op een oudere versie werken, is dit – mede dankzij verwachte updates van Microsoft – niet helemaal een garantie.

Continuïteit en ondersteuning
Versie 4.40 is ontwikkeld om u nog beter te bedienen, maar ook om processen te verbeteren. Zowel technisch achter de schermen als úw bedrijfsprocessen in Gilde Pro. Wij bouwden voort op kennis die wij opdeden in het gebruik van versie 3.32 en eerdere versies. Met versie 4.40 bent u verzekerd van de nieuwste technologie en verbeterd gebruiksgemak. Maar belangrijker nog: u bent weer up-to-date met de laatste stand van de techniek.

Najaarsactie - Korting in oktober, november en december

Een update komt natuurlijk nooit écht uit maar voor veel bedrijven is de herfst vaak een iets rustigere periode. Misschien wel de periode bij uitstek om uw bedrijf weer een stapje dichter bij toekomstbestendigheid te krijgen. Daarom bieden we u dit najaar een aantrekkelijke korting aan.

Plant u uw update in de herfstmaanden – oktober t/m december 2021 – dan krijgt u 10% korting op onze reguliere consultancy-tarieven.

Per het einde van dit jaar zal de support op Gilde Pro versie 3.32 worden afgebouwd, en uiteindelijk in 2022 worden beëindigd. Diverse ontwikkelingen, o.a. verschillende aankomende wijzigingen in Microsoft applicaties, kunnen er toe leiden dat versie 3.32 niet langer compatibel is. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn focussen wij ons daarom volledig op de meest actuele versie; 4.40.

Versie 4.40: nieuwe functies en voorbereidingen
Gilde Pro versie 4.40 heeft diverse vernieuwingen ondergaan en handige functies zijn toegevoegd. Een kleine greep hieruit:

  • Een geactualiseerde look en feel;
  • Nieuwe, overzichtelijke startpagina;
  • Gebruikersschermen zijn geoptimaliseerd voor een verbeterd gebruiksgemak;
  • Aangepaste opmaak van werkmappen en documenten: alle belangrijke velden direct in beeld;
  • Automatisch updaten van functies dankzij zelfstandig zoeken naar updates;
  • Mogelijkheid om bij het boeken van een inkoopfactuur de PDF-inkoopfactuur direct te koppelen;
  • En nog veel meer.

Alles is erop gericht om uw werk efficiënter en eenvoudiger te maken. Bekijk het overzicht van álle voordelen!

En, met Gilde Pro versie 4.40 bent u voorbereid op de toekomstige stap naar G4 – het mobiele werken met Gilde.

“Met Gilde Pro 4.40 bent u voorbereid
op de slimme toepassingen van morgen.”

Update nu en profiteer dit najaar van korting
De nieuwe software wordt u kosteloos ter beschikking gesteld volgens uw onderhoudscontract. De dienstverlening rondom de update wordt berekend op basis van nacalculatie. D.w.z. de uren gemoeid met implementatie. Deze uren zijn afhankelijk van uw specifieke situatie. Vraag daarom uw maatwerk offerte aan.

Plan nu uw update met korting
Neem contact op met uw account manager voor het ontvangen van een passende offerte en een planningsvoorstel of laat uw gegevens hier achter en wij bellen u voor het maken van een afspraak.

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 5 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.