Nieuw in DakOffice: Windbelasting België

Gilde Software

Vanaf heden is het mogelijk voor gebruikers van het Gilde-systeem om de windbelasting voor projecten in België eenvoudig en geheel volgens Belgische normering, te berekenen. Windbelasting België is een extra module en daarmee een uitbreiding op het bestaande DakOffice-pakket.

De nieuwe module is gebaseerd op de Eurocode norm NBN EN 1991-1-4 en de bijbehorende Nationale Bijlage NBN EN 1991-1-4 ANB. Daarnaast is er gebruik gemaakt van diverse WTCB- en BUtgb-publicaties.

Alle variabelen overzichtelijk in één applicatie
De in de documentatie verzamelde complexe materie is in het programma teruggebracht tot vijf overzichtelijke invoerschermen: er zijn drie compacte invoerschermen voor de gegevens die nodig zijn voor het bepalen van de windbelasting, één invoerscherm voor de gebouwafmetingen en één scherm voor het bevestigingssysteem. U ziet ze hieronder. Er zijn diverse rapportage mogelijkheden, zowel op papier als in pdf, en deze kan variëren van kort en bondig tot zeer uitgebreid.

Rekengemak voor uw projecten in België
Wilt u voortaan ook voor uw Belgische klanten en projecten het gemak van de Windbelasting rekentool? Neem dan contact op met Jasper Mondeel voor een demonstratie of direct een vrijblijvende offerte.

Gebruikt u de windbelastingberekening voor Nederland nog niet? Geen probleem. De module België is op zichzelf staand af te nemen en in gebruik te nemen. Voor gebruikers van de Module Windbelasting Nederland geldt er een aantrekkelijke korting wanneer u kiest voor een uitbreiding met de module voor België.

Lees ook: ‘Gilde DakOffice Windbelasting vernieuwd’

Gratis proefperiode tot 14 april!

Liever eerst op uw gemak de module uitproberen? Dat kan! Tot 14 april is de module Windbelasting België gratis en vrijblijvend te gebruiken voor klanten die de Module Windbelasting Nederland al hebben. Zorg er wél voor dat u de laatste update heeft toegepast. In uw programma verschijnt dan automatisch de keuzeoptie Nederland of België. Updaten kunt u eenvoudig zelf doen. Daar heeft u de Servicedesk niet bij nodig. Lukt het onverhoopt toch niet,dan kunt u uiteraard telefonisch contact opnemen.

Gebruikt u nog niet de Module Windbelasting Nederland maar heeft u wél interesse in de module voor België? Neem ook dan contact op met Jasper Mondeel voor het organiseren van een vrijblijvende demonstratie.

0 antwoorden

Plaats uw reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + 12 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.