Sloop en Asbest

Marleen Deken, office manager Van der Bel BV

‘De werkplannen rollen zo uit het Gilde-systeem’

Het is nogal een stap: van Excel naar complete bedrijfssoftware. Van der Bel Sloopwerken en Asbestsanering, Recycling en Milieutechniek aarzelde daarom wel. “Maar eind 2016 hebben we de knoop doorgehakt”, zegt Office Manager Marleen Deken. “We kozen voor het Gilde-systeem om een aantal redenen. Veel basisfuncties, heel flexibel, op maat van ons bedrijf te snijden, gemakkelijk te koppelen met applicaties van anderen. En, niet te vergeten, we hoefden niet meteen alles om te gooien, maar konden langzaam in het systeem groeien.”

Gilde Software

Calculatie op maat

De calculatie is het hart van het Gilde-systeem. Hier legt u de basis voor de professionele uitvoering van een project. U kunt handmatig calculeren, met jumbo’s en sjablonen of met een configurator (vraag en antwoord). De calculatie is de basis voor een professionele offerte. Door de calculatie om te zetten naar een werkbegroting installeert u de basis voor de werkvoorbereiding, projectplanning en kostenbewaking. Na eventuele aanpassingen heeft u de definitieve kostenbudgetten voor de nacalculatie. U boekt de directe, indirecte en verzuimuren per werknemer en krijgt met één klik rapportages, inclusief eventuele onkosten en kilometerdeclaraties. U heeft altijd direct inzicht in de urenverant­woording per werkne­mer, per werksoort, per kostenplaats en per project. De urenbesteding is de basis voor facturering, nacalculatie en rapportages voor de salarisadministratie. U bepaalt zelf de layout van uw (termijn)facturen en wat erop staat. U kunt de factuur wijzigen tot het moment van definitieve doorboeking.

Impressie bedrijfssoftware

Een greep uit onze klanten

We kennen de branche

De overheid stelt hoge eisen aan bedrijven in de branche voor sloop- en asbest. Aan de werkplannen, aan de kwaliteitszorg. Om die reden hebben we de kwaliteitszorg in de bedrijfssoftware voor sloopbedrijven en asbestbedrijven geïntegreerd. Zodat u niets vergeet en altijd alle spullen op orde kunt hebben.

Voordelen Gilde-systeem

 • Integratie kwaliteitszorg in bedrijfssoftware
 • Automatische dossiervorming per project
 • Meer grip op de bedrijfsvoering
 • Efficiencyslag: meer werk in minder uren
 • Calculatie en offerte
 • Projectadministratie
 • Werkvoorbereiding en -planning
 • Logistiek
 • Facturatie
 • Financiële administratie
 • Dashboard voor actuele managementinformatie

Complete bedrijfssoftware voor projectmatig werkende bedrijven

Het hele idee van bedrijfssoftware is dat je de bedrijfsprocessen kunt automatiseren die je wilt automatiseren. Daarom omvat het complete Gilde-systeem alle modules en apps die je bedrijf nodig heeft om efficiënt te kunnen werken. Jij beslist welke je activeert en dus welke je betaalt. De vaste basis van het Gilde-systeem bestaat uit:

Relatiebeheer & CRM  |  Agenda  |  Calculeren
Projectadministratie  |  Factureren

De mogelijke uitbreidingen zijn bijna onbeperkt. Van digitale werkbon tot financiële administratie, van de app gereedschapbeheer tot en met inkoopfactuurportaal. Klik hier voor een complete lijst van modules en apps.

(ERP) software voor sloopbranche en asbestbranche

Gilde bedrijfssoftware heeft een speciale versie voor de sloop- en asbestbranche. De basis is dat al uw bedrijfsprocessen in één pakket zijn geïntegreerd. Denk aan relatiebeheer, calculatie, offerte, opdrachtbevestiging, werkvoorbereiding, planning, projectadministratie, inkoopadministratie, materieelbeheer, kostenbewaking en de financiële administratie. Alle gegevens legt u vast in één database. Sloop- en werkplannen rollen er eenvoudig uit als de data van een project zijn ingevoerd.

Integratie kwaliteitszorg in software asbest en sloopbranche
Uniek: het Gilde-systeem integreert kwaliteitszorg in de bedrijfssoftware. Er wordt al veel informatie vastgelegd binnen de projecten; dankzij de automatische dossiervorming is alle informatie rond een project direct beschikbaar in de door u gewenste mappenstructuur; ook externe documenten slaat u hierin op. Via de projectinformatie legt u vergunningen, betrokken instanties en andere KAM data vast, die de basis vormen voor het werkplan en het KAM beheer. Zie het schema hiernaast.

Gilde Software Integratie Kwaliteitszorg

Luuk Scholten
l.scholten@gildesoftware.nl
06- 30 89 95 08

Direct contact

Wilt u meer weten over hoe u alles onder controle houdt met het Gilde-systeem? Bel of mail Gilde Software. Luuk Scholten informeert u graag over voordelen en mogelijkheden.