Vastgoedonderhoud

Gilde Software bespaart u kosten en tijd
Ondernemers in het vastgoedonderhoud profiteren direct van onze bedrijfssoftware. Met het basispakket houdt u efficiënt alles onder controle. Van CRM, calculatie/offerte en projectadministratie tot en met facturatie. We richten het systeem in naar uw wensen. En we implementeren inclusief professionele overzichten en duidelijke standaard documenten.

U kunt dan direct gebruik maken van de kant-en-klaar bijgeleverde  calculatienormen, (offerte)teksten en artikelen. Er zijn ruime mogelijkheden voor mobiel werken. Voor nog meer controle is het Gilde-systeem uit te breiden met praktische modules. Denk aan de mobiele werkbon, nacalculatie met urenboeking via de app, logistiek en boekhouding met verwerking van gescande inkoopfacturen (PDF, XML, papier).

Gilde Software

Complete bedrijfssoftware voor projectmatig werkende bedrijven

Het hele idee van bedrijfssoftware is dat u de bedrijfsprocessen kunt automatiseren die uwilt automatiseren. Daarom omvat het complete Gilde-systeem alle modules en apps die uw bedrijf nodig heeft om efficiënt te kunnen werken. U beslist welke u activeert en dus welke u betaalt. De vaste basis van het Gilde-systeem bestaat uit:

Relatiebeheer & CRM  |  Agenda  |  Calculeren
Projectadministratie  |  Factureren

De mogelijke uitbreidingen zijn bijna onbeperkt. Van digitale werkbon tot financiële administratie, van de app gereedschapbeheer tot en met inkoopfactuurportaal. Klik hier voor een complete lijst van modules en apps voor bedrijven in vastgoedonderhoud.

Marco Groeneveld, Pasman Integraal Vastgoedonderhoud

Waarom overstap naar Gilde winst oplevert

Een klein jaar geleden koos Pasman Integraal Vastgoedonderhoud uit Leiden voor Gilde Software. “Om verschillende redenen?”, zegt Marco Groeneveld, RGS- adviseur en Innovatiemanager van Pasman. “We wilden één programma voor alle workflows, van calculatie en offerte tot uitvoering. Verder wilden we het programma naar de wensen van ons bedrijf kunnen kneden. En we wilden onze bedrijfssoftware goed kunnen koppelen met andere systemen. Gilde Software scoorde op alle drie de punten hoog. Dat maakt de keuze gemakkelijker.”

Gilde Software

Vertrouwd met vastgoedonderhoud

Gilde Software is begonnen als een calculatieprogramma voor de schildersbranche. Inmiddels is het een compleet pakket bedrijfssoftware, op essentiële onderdelen aangepast aan de eisen die de vastgoedonderhoud-branche stelt. Centraal staat altijd de vraag: hoe kunnen we de software zo praktisch mogelijk maken voor bedrijven in het vastgoedonderhoud? Het Gilde-systeem plooit zich met name in de calculatiefase helemaal naar de eisen en wensen van de (sub)branche. Uit de calculatie volgt de offerte. Is die akkoord, dan kunt u in een moeite door het project starten.

Compleet en flexibel

Alle stappen volgen uit elkaar in het Gilde-systeem. Door de calculatie om te zetten naar een werkbegroting installeert u de basis voor de werkvoorbereiding, projectplanning en kostenbewaking. Na eventuele aanpassingen in de calculatie heeft u de definitieve kostenbudgetten voor de nacalculatie. U boekt de directe, indirecte en verzuimuren per werknemer en krijgt met één klik rapportages, inclusief eventuele onkosten en kilometerdeclaraties. U heeft altijd direct inzicht in de urenverant­woording per werkne­mer, per werksoort, per kostenplaats en per project. De urenbesteding is de basis voor facturering, nacalculatie en rapportages voor de salarisadministratie. U bepaalt zelf de layout van uw (termijn)facturen en wat erop staat. U kunt de factuur wijzigen tot het moment van definitieve doorboeking.

Calculatie specifiek voor vastgoedonderhoud

De calculatie is het hart van het Gilde-systeem. Voor elke branche gelden andere normen en standaarden. Daarom is de calculatiemodule voor vastgoedonderhoud ontwikkeld in overleg met mensen uit de branche en volgt deze de bouwkundige begrotingsssytematiek. De calculatiemodule is inclusief sets/normen, standaardteksten en sjablonen. Daarmee kunt u betrouwbaar, snel en gedetailleerd  calculeren en offreren. Indeling, opbouw en prijsvorming zijn volledig instelbaar, algemeen of per project. Is de calculatie klaar, dan kunt u meteen een offerte in eigen huisstijl versturen. Professioneel en snel.

Gilde Software

Voordelen Gilde-systeem voor vastgoedonderhoud

  • Software volledig afgestemd op ondernemers in vastgoedonderhoud
  • Tijd en ruimte besparen: automatische dossiervorming per project
  • Meer grip op de bedrijfsvoering
  • Eén geïntegreerd pakket, daardoor meer werk verzetten  in minder uren
  • Professionele en betrouwbare calculaties en offertes maken
  • Per project alles onder controle houden
  • Op elk moment overzicht met relevante managementinformatie
  • Vlotte implementatie en korte terugverdientijd

Foto Henkjan Buddingh

Henk Jan Buddingh
h.buddingh@gildesoftware.nl
06- 51 22 54 05

Foto Niels Engelaar

Niels Engelaar
n.engelaar@gildesoftware.nl
06-28 09 14 01

Direct contact

Wilt u meer weten over hoe u alles onder controle houdt met het Gilde-systeem, bel of mail dan Gilde Software. Henk Jan Buddingh of Niels Engelaar informeren u graag over voordelen en mogelijkheden.