Winkelverkoop

Bij een goed voorraadbeheer van de winkel snijdt het mes aan twee kanten: minder voorraad in het magazijn en meer omzet uit winkelverkoop.

Voor het automatiseren van de balieverkopen is met name de afhandelsnelheid essentieel. Wachtrijen zijn uit den boze. Eenvoudige bediening spreekt voor zich. Met een geïntegreerd voorraadsysteem optimaliseert u de voorraad bij gelijkblijvende leveringsgraad.

Balieverkopen

Met de module Voorraadbeheer winkel kunt u balieverkopen eenvoudig registreren. Met de krachtige selectiefuncties vindt u artikelen snel. Ook kunt u artikelen verwerken door ze te scannen. Gekoppeld aan logistiek en magazijnbeheer wordt automatisch de voorraad bijgewerkt U kunt dagelijks besteladvieslijsten uitdraaien om de voorraad weer op peil te brengen.

Natuurlijk kunt u snel een contantbon printen voor contante betaling. Maar met hetzelfde gemak maakt u van de balieverkoop een afleverbon indien de klant periodiek een verzamelfactuur ontvangt. Hanteert u prijsafspraken per relatie, per artikel, over het assortiment van een leverancier of per leveranciers-conditiegroep? Het maakt niet uit. Eenmalig bepaalt u de prijsstelling op basis bruto minus korting. Het systeem handelt er naar. Met name in de concurrentiestrijd met de bouwmarkten is een goede prijsstelling een belangrijk wapen.

Alles voor een kloppend voorraadbeheer

  • Contante verkoop
  • Verkoop op rekening
  • Barcodescanning
  • Voorraadregistratie
  • Besteladvieslijsten
  • Prijsafspraken vastleggen